Website Optimalisatie (WO)

Website Optimalisatie heeft als doel de effectiviteit van uw website te bevorderen door middel van het optimaliseren van uw content en layout om de bezoeker van uw website precies die acties te laten verrichten die u van hen verlangt. Het succes van uw website valt of staat met het conversie vermogen.


WO en uw website

U heeft een layout en content. Maar levert uw huidige layout-/contentcombinatie ook de beste resultaten? Denkt u, of weet u zeker dat uw huidige layout de maximale attentiewaarde heeft? Wij geloven dat een individuele mening van een websitebezoeker belangrijk is maar niet van doorslaggevend belang. De gezamenlijke reactie van uw websitebezoekers is wat telt.


Wat doet Omprela voor u?

Omprela biedt u de mogelijkheid niet langer te hoeven raden, maar 100% zeker te weten welke layout en welke content u de beste conversie oplevert. Wij werken met Google Website Optimizer en voeren tests die exact vertellen hoe uw website bezoekers reageren op verschillende layout-/content combinaties. Nadat we de optimale layout-/content combinatie hebben gevonden implementeren we deze op uw website.